Contact

Blij van Hart gastenboek
Want jouw mening telt

In het gastenboek te Bocholt van Blij van Hart kun je jouw ervaringen delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over de creatieve therapie van Blij van Hart, een leuk verhaal of een hartelijke aanmoediging? We horen het graag.

beoordeling(en)
Anoniem blijven
Evalueren
Blij van hart
5
2 beoordeling(en)
  • Paris R.
    19-06-2019 12:42
    Fotocollage: Ontspannen foto’s scheuren/knippen/plakken en een collage maken. Onbewust laat je aan de hand van de collage zien waar je mee bezig bent. Nellie leest deze tekening. Ze geeft je handvaten en benoemt waar je valkuilen zijn alsook waar je goed in bent. Zo kan je uit een bepaald patroon/situatie loskomen of krijg je er meer inzicht op. Coaching burn-out: gecoached worden door creatief bezig te zijn. Hierdoor komen emoties los en kan je bepaalde blokkades loslaten. Je wordt stuk per stuk gecoacht op een bepaald thema dat naar boven komt. Laagje per laagje komt de uiteindelijke kern naar boven. Nellie laat je zien waar je hart blij van wordt en stimuleert je dit te volgen. Een prachtige cadeau voor jezelf. Ik heb een mooie weg afgelegd met Nellie. Ik kijk nog geregeld terug en gebruik nog naar de handvaten/boodschappen die Nellie heeft gegeven. Als topper mijn eigen creatief boek: mijn verhaal: waardevol en prachtig! Kleurenanalyse: Nellie laat de sprankel in jezelf zien. Aan de hand
  • Jente G.
    23-01-2017 10:23
    Sinds enkele maanden volg ik tekensessies bij Nel. Doorheen de sessie wordt een bepaald thema dat in mijn leven speelt heel duidelijk weergegeven op papier. Ik zet het onbewust neer in mijn opdracht. Het is telkens weer opnieuw verrassend, boeiend en wonderbaarlijk!

Contacteer ons!
011 96 02 34