Contact

Creatieve workshops
Geef uitdrukking aan jezelf en je emoties

Tijdens de creatieve workshops in Bocholt gegeven door Blij van Hart leer je jouw emoties en gedachten om te zetten in creatieve energie. Het is een manier van ontspannen en tegelijkertijd ook een ideale wijze om gestalte te geven aan jouw creatieve ideeën.

Genezend tekenen

De creatieve therapie spitst zich voornamelijk toe op helend of therapeutisch tekenen. Deze manier van creativiteit heeft verschillende doelen, die voor iedereen anders kunnen zijn. Wil je graag een dieper zelfinzicht? Of een effectieve methode om uitdrukking te geven aan jezelf en je gedachten? Dan is deze vorm van therapie helemaal jouw ding. Bovendien is het ook een geschikte manier om je bewustwording te stimuleren en volledig tot ontspanning te komen.

De energie van kleur

Van tekenen tot schilderen en collages maken en zoveel meer, de creatieve workshops van Blij van Hart kunnen zeker en vast veelzijdig genoemd worden. Tijdens de sessies leren we het effect van kleur en welke kracht bepaalde kleuren kunnen uitstralen. Wil jij dit ook laten weerspiegelen in je uitstraling? Dit kunnen we voor je doen door middel van een kleurenanalyse.

Nieuw ! Werken met de chakra's

Een andere workshop is dat we gaan werken met de chakra,s. 

Chakra,s zijn energiecentra in het lichaam , die allemaal in contact staan met elkaar, hoe meer ontspannen je bent, des te beter je chakra,s in balans zijn, des te beter jou energie stroomt waardoor je je beter in je vel gaat voelen.

Bij deze workshops wordt elke chakra uitgebreid behandeld, we maken een tekening in de kleuren van de chakra. Bij interesse stuur een bericht naar info@blijvanhart.be

 

Workshop:

Wat wil mijn HART, ontdekkingsreis naar jezelf. 

We gaan een collage maken van diverse plaatjes en beelden die jou blij maken, die

Jou dromen en hartewensen weergeven.

Het is een uitdrukking van jou binnenste gevoel wat heel krachtig is.

Plaatjes zeggen immers meer dan 1000 woorden.

Een collage is een uiting van jou binnenste.

Bij een collage gebruiken we hoofd, hart en handen

Het is een krachtig middel om meer inzicht en helderheid te krijgen hoe we onze wensen kunnen realise

We maken deze workshop op doek of op mooi papier wat we daarna inkaderen.

Prijs workshop incl. alle materialen , koffie/thee, water slechts 35 euro.

Bij interesse stuur een mailtje en dan kunnen we een afspraak maken.

Bij interesse en datums kun je een mailtje sturen naar info@blijvanhart.be

 

 

Het is een heerlijke workshop waarbij je gaat knippen, scheuren en plakken. Je krijgt een stapel tijdschriften en alle plaatjes die je blij maken , of die je mooi vindt, plaatjes die je raken ,ga je op doek plakken of op een mooi vel papier (wat je daarna inkadert) Als alle plaatjes opgeplakt zijn gaan we kijken naar jou collage.  We gaan analyseren wat deze plaatjes zeggen over jou, wat jou passies zijn, waar je moeite mee hebt en hoe je dit kan verbeteren .

Het is een prachtige en krachtige workshop om meer inzicht te krijgen in jezelf en om te werken aan je verlangens, je wensen.

 

Nieuw ! Workshops voor kinderen

In een klein groepje van maximaal 4

 kinderen gaan we op een creatieve manier tekenen voor geluk.

Kinderen leren door middel van verschillende tekenopdrachten en verschillende materialen zichzelf te ontspannen, te werken aan hun eigenwaarde en hun creativiteit .

Een kind dat aan het tekenen is geeft zich helemaal over aan het uitdrukken van zichzelf op papier. Het zijn spiegelbeelden van dat moment

Helend tekenen met kinderen helpt direct om hun fijne en grove motoriek te verbeteren, het versterkt kwaliteiten van geduld, humor, vindingrijkheid, uithoudingsvermogen en hun waarnemingsvermogen.

Het belangrijkste is de creativiteit van het kind en de belangrijkste elementen hiervoor zijn de punt en de lijn in al zijn hoedanigheden.

Deze workshops gaan door op zaterdagmorgen van 10 - 12 en  ,s middags van 14.00 - 16.00 uur.

Kosten 10 euro per workshop en dat is incl. alle materialen en een drankje /fruit tussendoor. (Geen frisdranken met prik en suiker)

Nieuw in onze praktijk BlijvanHart:

S.T.E.R.-Voetreflexzone Therapie

Energetisch – Holistische Voetreflex

I.v.m de corona zijn alle datums vervallen. Kijk op de website van Anita voor meer informatie en datums. en ook het adres van haar nieuwe praktijk

 

Jong en oud , iedereen kan het leren. Niet teveel theorie en heel veel praktijk en dit al vanaf de eerste lesdag. Na het afronden van de basisopleiding kan je onmiddellijk overal aan de slag : binnen je eigen gezin, familie, vriendenkring, je eigen praktijk,
op je werk…

Met als principe:

Doe eens wat vanuit je gevoel, met zachtheid heelt beter

email adres :  info@anita-luys.be of mijn facebook pagina  : alvoet of mijn website  www.anita-luys.be

 

Workshop: Maak je eigen persoonlijke geluks en ontspanningskaartjes .

In deze workshop gaan we onze eigen doosje maken gevuld met kaarten en opdrachten die jou ontspanning geven, rust in je hoofd en blijer maken.

Pieker je wel eens, voel je je wel eens gespannen, rusteloos of niet zo blij en kom je er niet echt uit!!!!!

Dan is deze workshop iets voor jou. Jij weet als geen ander welke oplossingen er zijn voor jezelf zijn om weer in die rust te komen, om jezelf weer die stimulans te geven om jou negatieve gedachtes van dat moment om te zetten in positieve vibes

Jij weet zelf als geen ander om oplossingen te bedenken om jezelf weer te ontspannen, een andere sfeer op te roepen en om niet te blijven hangen in een emotie die je energie doet dalen.

We gaan in deze workshop bewust kiezen voor meer rust en blijheid in je hoofd en hart zodat jij als je je niet zo lekker voelt terug kunt vallen op je eigen oplossingen/kaartjes om jezelf weer te resetten.

We gaan een doosje schilderen met acrylverf, ecoline, kleurpotloden en andere materialen. Daarna gaan we kaartjes maken met aan de ene kant stromingsbeelden die we zelf tekenen en aan de andere kant opdrachten en/of teksten die jou energie verhogen, die jou ontspanning bieden en meer rust in je hoofd en meer blijheid in je HART geven.

Het tekenen van stromingsbeelden is al een heel ontspannende activiteit, die voor iedereen makkelijk is om te doen en je energie op een heel ontspannende manier laat stromen.

Deze workshop wordt gegeven op een nog nader te bepalen zaterdag.

Tijd van 10.00 tot 15.00 uur inclusief lunch. (kan iets uitlopen.)

Maximaal aantal deelnemers 4 (Uitzonderingen voor bestaande groepjes die samen iets willen gaan doen)

 Prijs slechts 55 euro inclusief alle materialen en lunch.

Bij interesse stuur een mailtje. Datum wordt gepland in overleg.

We werken met kleine groepjes, er kan voldoende afstand bewaard worden tussen de personen en diegenen die graag een mondkapje ter bescherming dragen kan dat, ( wel graag zelf meebrengen)

Ben je met 3 of 4 personen en je wil samen deze workshop volgen kan het ook op een andere dag en andere tijden.

 

 

 

 

 

 

 

H

Contacteer ons!
0468 17 04 30