Contact

Kleurenanalyse
Straal met kleur

Wist je dat kleuren een ongelofelijk effect hebben op wie we zijn en hoe we ons voelen? Als je een kleurenanalyse te Bocholt door Blij van Hart laat uitvoeren, kom jij te weten welke kleuren en tinten het meest passen bij jou en welke kleurnuances je dagelijks laten stralen, zowel thuis als op het werk.

Versterkend effect

Draag jij vaak doffe kleuren omdat je niet echt een eigen stijl hebt of niet weet wat jou het meest flatteert? Wil jij méér stralen, meer energie of een goeie eerste indruk maken? Tijdens de kleurenanalyse bepalen we jouw unieke kleuren en tinten die jouw persoonlijkheid versterken en het beste in jezelf naar boven halen.

Hoe gaat het in z’n werk?

Een professionele kleurenanalyse bij Blij van Hart in Bocholt duurt zo’n anderhalf tot twee uur, en gebeurt met heel veel verschillende kleuren die om je hals worden gedrapeerd. Je zit voor een grote spiegel met daglichtlampen waarbij we je vanuit alle invalshoeken onder de loep nemen. De juiste kleuren zijn in harmonie met je natuurlijke huidskleur, je ogen en haren.

Daarna word je heel lichtjes opgemaakt in de kleuren die bij jouw pallet horen. Ook dames die zich nooit opmaken, vinden het fijn om op deze natuurlijke manier met de juiste kleuren opgemaakt te worden. Het komt heel natuurlijk over, en laat jou alleen maar meer stralen. Voor deze make-up wordt er gebruik gemaakt van de productlijn BOHO. Deze producten zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder parabenen of siliconen.

Waarom kiezen voor een kleurenanalyse?

Een kleurenanalyse is een mooi cadeautje aan jezelf, en is bovendien heel ontspannend. Het is echte me time. Het is ook heel leuk om te doen met vriendinnen, zussen, collega’s, … Bij een uitgebreide kleurenanalyse werk ik met maximaal 4 personen. Ben je met meerdere personen en wil je toch graag samen komen, dan kan dit in overleg. Ik zorg voor een lekker drankje en hapje, en je kan de analyse uitbreiden met een creatieve workshop of eventueel lunch, alles afgestemd op wat jij wil.

Tarieven

De prijzen zijn heel aantrekkelijk, en kan al vanaf 25 euro per persoon. Hiervoor krijg je een kleurenanalyse met uitleg en word je opgemaakt. Wil je ook nog een kleurenpas met jouw kleuren, dan kost dit 25 euro extra. Een professionele kleurenanalyse kost 80 euro en is inclusief een uitgebreide kleurenuitleg en kleurenpasje om thuis te gebruiken. Kom je met 2 personen, dan kost een uitgebreide kleurenanalyse inclusief kleurenpas 65 euro. Vanaf 3 personen is dit 55 euro. Neem je geen pasje gaat er 25 euro van de prijs af.

Benieuwd naar de kleuren die jou laten stralen? Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak.

Contacteer ons!
0468 17 04 30